Kukla 2012 Ostrava

Ondra
Asociace

Letošní Kukla, která proběhla v příjemném prostředí ostravského Střediska volného času Korunka, se nesla v přátelském a pohodovém duchu. Krom  početných soutěžících z řad tomíků ji navštívili i zástupci vedení tomíků.

Ing. Marta Szücsová, vedoucí TOM Krokodýl, dokázala ve spolupráci s vedením SVČ a Magistrátem zajistit dobré podmínky pro soutěžící. Zahájení akce bylo zpříjemněno vystoupením mažoretek. Vypsané soutěže byly dostatečně obsazeny a porota se snažila objektivně hodnotit. Ocenění se předávala postupně. Některé disciplíny již byly vyhodnocené předem, a to fotografie, výtvarné práce, psané slovo a film. Přestávky mezi soutěžemi vyplňovalo vystoupení mažoretek a některé z nich jsou nositelkami medailí na úrovni Evropy. Zpestřením bylo i rozkrojení velkého dortu se znakem – hořcem. Dostalo se na všechny. Pro nás bylo i milé setkání s jednotlivými vedoucími oddílů, kteří své členy na Kuklu připravovali. Ti nejvzdálenější přijeli z Ústeckého kraje – TOM 1904 Stopaři.

Závěrečného hodnocení se zúčastnili i vzácní hosté, čestný předseda KČT Ing. Jan Havelka a generální sekretář KČT Ing. Mojmír Nováček, kteří přijeli po skončení konference Moravskoslezského kraje. Oddílům se předávala symbolická kukla, tentokrát keramická, diplomy a deskové hry. Nejúspěšnějším oddílem byl TOM 192 03 Lysáci z Malenovic.

Děkujeme pořadatelům za to, že ochotně uspořádali tuto celostátní akci a také ji svědomitě připravili. Věříme, že účastníci odjížděli do svých domovů spokojeni.

Libuše Valentová, Zdeněk Rolinc Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:\\\Normální tabulka\\\; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:\\\\\\; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:\\\Calibri\\\,\\\sans-serif\\\; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:\\\Times New Roman\\\; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:\\\Times New Roman\\\; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}