Chebská Bambiriáda

denisa
Asociace

Letošní Bambiriáda se konala na chebském hradě za asistence zimy a deště. Pro nás začala už ve čtvrtek, kdy jsme pomáhali organizátorům připravit vše pro zdárný páteční začátek, což se nám podařilo.
 V pátek v 10 hodin se otevřela brána hradu, kde se prezentovaly chebské organizace a náš oddíl Tuláci Bukovany byl opět u toho. Pomáhali jsme, kde se dalo, ve složení našich starších členů: Katka, Martina, Honza a Martin. Během pátku branou prošlo asi tak 700 lidí, všichni odcházeli z hradu spokojení. V 17:00 se brána zavřela. Uklidilo se, aby vše bylo připraveno na sobotu.
V sobotu se prezentovala ostatní sdružení, mezi kterými tomíci opět nechyběli.. I přes nepřízeň počasí se návštěvníci bavili a jako poděkování nám všem byly rozzářené dětské oči a úsměvy, které mluvily za vše. V sobotu Bambiriádu navštívilo 800 návštěvníků. I když jsme původně měli pouze zabezpečit chod Bambiriády, tak jsme byli rádi, že jsme se pustili do prezentace našeho sdruženi. A už teď se těšíme na příští rok.

                                                                                   TOM  Tuláci Bukovany, Roman Glos
 

Všem Tulákům, kteří se Bambiriády účastnili, patří velké poděkování za skvělou prezentaci a statečné snášení nepříznivého počasí!

(ústř)

Fotografie: