Herní vak v Kamínku

lukas.husek
Asociace

Další pozitivní ohlas testování Matějova zádvěřního vaku.

"S dětmi jsme si rozdělali herní vaky, roztřídili jsme hry a pustili se do hraní a testování. Napřed jsme si vyzkoušeli Idiacu. Z počátku to dětem nešlo, ale v zápětí zjistily, jak péřový míček odpalovat a pak už to jen lítalo. Další následovaly Ringo kroužky. Házení dětem také šlo, bavily se dobře. Na ragby nám začalo pršet, tak jsme to odložili na příště. Brännbal se u nás také ujal, děti metaly jeden míček za druhým. Rozhodně si hry vezmeme na letní tábor, kde máme letos přihlášeno 55 dětí. V klubovně si děti vyzkoušely kuličky a to na našem šprtci, no, když je deštivo, tak se kuličky jednoduše dají hrát i v klubovně a místo do důlků se mohou klidně šprtat do komůrek (viz. fotogalerie). Míče si děti vyzkoušely nejen venku, ale i v klubovně, perfektně pérují, a protože někteří kamínci se věnují závodně házené, tak si jich užily.

Jsem moc ráda, že jsme dostali tyto hry pro děti a moc za ně děkuji. Využijeme jich i na našich akcí, které děláváme pro děti nejen z Chropyně, ale i z okolí. Také různé dětské organizace si půjčují naše hry i klub seniorů využívá naše hry. Jak se říká: ,,Kdo si hraje nezlobí“.

Kdybych měla ohodnotit známkou tyto hry, tak by dostaly od nás tu nejvyšší."

 

Za turistický oddíl Kamínek z Chropyně Hana Paňáková a všichni kamínci

Fotografie: 

Komentáře

Jestli mohu, tak bych jen chtěl říct, že autor nápadu by měl dostat medaili. Je to geniální věc. Od balení až po použitelnost, která je díky neomezeným kombinacím a lidské fantazii limitovaná pouze dobou konání schůzky.

Ještě nikdy se mi nestalo, abych dětem dal na hřiště zádveřní vak a měl jsem na 2 hodiny o program vystaráno.

Ještě jednou díky a gratuluji. Toto je bezvadný počin!
Jo, jen pumpička se nám hned rozpadla :-)))