Expres nabídka tábořiště

denisa
Asociace

TOM 3003 Pawnee Bystřice pod Hostýnem nabízí k pronájmu kompletně vybavené tábořiště v Ochozech u Bystřice pod Hostýnem v termínu od 2.-16.8.2014.

Tábořiště má kapacitu 50 dětí ve 25 podsadových stanech s matracemi, novými podsadami, podlážkami, poličkou, kapsářem a polštářky. K dispozici je ještě zděný objekt, ve kterém je možno ubytovat pohodlně dalších 15 osob, dále společenská místnost, vnější zastřešená jídelna pro 50 osob.

Kompletně vybavená kuchyň obsahuje dva kuchyňské plynové vařiče, sporák na tuhá paliva, plynový 7kW vařič (kostka), nerezové hrnce, nerezové várnice s kohoutem a všechno potřebné nádobí. Vojenská kuchyň s kotli a sporákem je před objektem. Na tábořišti jsou vojenské umývárky a nová sprcha s možností teplé vody a čtyři luxusní nové kadibudky s asociačním hořcem ve dveřích. Pod objektem je travnatá plocha velikosti volejbalového hřiště a upravené táborové ohniště.

Pitná voda se vozí cisternou za traktorem (ošetřeno smluvně), užitková voda se čerpá ze studny na tábořišti ponorným čerpadlem. Tábořiště není vybaveno elektrickou energií. Čerpadlo a kompletní elektrické rozvody v objektu je možné napojit na EC, která je součástí pronájmu. Na tábořiště je možno bez potíží přijet autem nebo autobusem.

Vzdálenost od Bystřice pod Hostýnem je 4 km. Okolí tábořiště je vhodné na všechny typy her a táborových aktivit. V blízkosti tábořiště ale není vhodná lokalita na koupání. Nejbližší koupaliště je v Bystřici pod Hostýnem (4,5 km), Rusavě (8 km) a v Holešově (9 km). Nejbližší autobusová zastávka je v Bílavsku (2 km).

Vzhledem k pokročilému táborovému času nabízím na pronájem výraznou slevu, a to 15,- Kč za místo ve stanu a den a 200,- Kč za základnu a vybavení na den. K tomu je nutné ještě připočítat provozní náklady, které se u průměrného 14 denního tábora pohybují do 2000,-Kč.

Původní rezervace pro Českobratrskou církev evangelickou z Šenova u Opavy bylo zrušeno bohužel až 18. 6. 2014.

Případní zájemci se mohou podívat na fotografie tábořiště a oddílové základny na této webové  adrese: http://pawnee.rajce.idnes.cz/Taboriste_TOM_Pawnee_-_Ochozy_u_Bystrice_pod_Hostynem

V případě zájmu prosím kontaktujte správce tábořiště a hlavního vedoucího oddílu TOM Pawnee Zdeňka Rolince na telefonu 602 733 742.

 Zdeněk Rolinc

 


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu