Letní sraz je v plném proudu

denisa
Asociace

Navzdory vedrům si tomíci v Roztokách letní sraz užívají. Jako na míru byl úterní výlet do Veltrus, kde oddíly  sjížděly cvičný slalomový kanál na raftech a  nechybělo sem tam nějaké to osvěžující cvaknutí se.

Příjemné ochlazení čekalo účastníky srazu i ve veltruském zámku či na komentované procházce v zámeckém parku. Pro zájemce bylo připravena i střelba z luků.

Středeční program je ve znamení oddílových výletů především na středočeská koupaliště, ve čtvrtek si tomíci zchladí rozpálené hlavy v chodbách historické čističky odpadních vod v Praze - Bubenči.

V místě ubytování - na skautské základně pořádají tomíci vodní hrátky, soutěže, večer zpestří promítání filmů.

 (ústř)

Fotografie: 

Komentáře

Po dlouhé době jsme se na změnu rozhodli uskutečnit tábor na srazu Tomíků, který se tento rok konal v Roztokách u Prahy.
Nelitovali jsme. Děti byly spokojené a Eva a já taky. Klaním se všem organizátorům a smekám klobouk kuchařinkám.
Program byl na jedničku a jidlo taky. Vzájemné poznávání pomocí seznamovaček, přiblížení Roztok také stálo za to. Ve vodní bitvě jsme se příjemně osvěžili a ani nám nevadilo, že bylo děsné horko-plnili jsme stříkačky vodou a běhali a sestřelovali kelímky, které byly našimi životy.
Zahrada u zámku Veltrusy byla nádherná a pod stromy bylo příjemné odpočívat. Rafty nabídly ochlazení a adrenalin. Když jsem vystřelila z luku, připadala jsem si jak Robin Hood, ikdyž trefa tomu neodpovídala, ale snaha byla.
Středeční návštěva koupaliště v Kralupách byla super.
Čtvrteční exkurze v čističce byla poučná a zajímavá. Pražské ZOO je krásné, jen v tom horku, se nechtělo hýbat ani zvířatům, ale neporučíme dešti ani větru.
Ještě že na pátek, kdy proběhla hra po Praze se ochladilo a my tak mohli v klidu poznávat naše hlavní město.
Večerní programy se taky povedly-hvězdárna, koncert Michala Horáka, slavnostní oheň i hra na kytary a soutěž o Talent byli prostě na 1 s hvězdičkou.
Roztoky, moc vám děkujeme za krásné zážitky a určitě si vzpomeneme...


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu