Železný tomík 2019 bude! Kdy? 17. – 19. května 2019

omanek
Asociace

Vážení tomíci,

těší nás, že se našlo několik dobrovolníků, kteří pomohou s organizací Železného tomíka 2019. Jmenovitě děkujeme: Renatě Dvořákové (TOM Chippewa), Vítovi Hrzánovi a jeho partě z Prachové, Elišce Vandírkové (SPT Lomnice), Marii Altmanové se Sojčaty, Tomášovi Weichtovi s členy TOM Kadao a brigádníkům Márovi Kuskovovi a Josefovi Kudrnáči Kučerovi.

Díky jim a především díky dlouholetému organizátorovi Jindřichovi Černému – Dýdovi (TOM Delfíni Litoměřice) bude tento legendární trojboj po roční pauze v tradici pokračovat. Pevně věříme, že o Železného tomíka máte zájem i v roce 2019.

Nejvhodnější datum pro organizátory je víkend 17. – 19. května. Tedy třetí květnový víkend. Zapište si jej prosím už nyní do diářů.

Stručné propozice:

Start akce, ubytování, zázemí atp. plánujeme jako obvykle v kempu v Litoměřicích.

Příjezd účastníků v pátek večer, závod sám pak bude probíhat od sobotního rána do odpoledních hodin a večer bychom asi tradičně věnovali společnému táboráku. Odjezd večer po závodu či v neděli.

Závodit se bude v jízdě na kole, plavbě na kanoi a běhu.

Předběžný zájem o vaši účast (včetně předpokládaného počtu závodníků a doprovodu) nám dejte prosím vědět do konce roku, závaznou přihlášku pak vyplňte do 15. 4. 2019.

Budeme rádi, pokud nám někdo z nezávodících (doprovod) pomůže s organizací. Pokud byste chtěli pomoci, dejte nám co nejdříve prosím vědět.

Předběžný zájem se zúčastnit stejně jako ostatní dotazy, či náměty prosím pište na obě tyto adresy:

cernyjindrich@centrum.cz, omanek@a-tom.cz,

Podrobné informace, přihlášky a další novinky budeme průběžně věšet na www.a-tom.cz na sociální sítě a posílat e-mailem.

Na shledanou v květnu 2019 se těší

Jindřich Černý – organizátor Železného tomíka

Ondřej Mánek - ústředí


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu