Volná stanová základna ve Svratouchu v termínu 12.-19.8.2012

Ondra
Asociace
Kraje: 
Vysočina

Nabízíme k pronájmu stanovou základnu ve Svratouchu v termínu 12.-19.8.2012.
Základna se nachází v krásném prostředí Vysočiny, obklopená loukami a blízkými lesy. Jediná bližší komunikace je oddělená zelení a plotem.

Kapacita základny je cca 45 osob. K dispozici je zde 20 stanů s podsadou a 12 lůžek v budově, kde je i plně vybavená kuchyň, jídelna (vhodná i na večerní diskotéky) a veškeré sociální zázemí. U budovy je ohniště s lavičkami a k dispozici je i louka na hry. V budově je voda i elektřina, v kuchyni se vaří na kachlových kamnech na dřevo, nebo na plynovém sporáku. Jsou zde tři trouby na pečení.
V okolí je možno absolvovat spoustu výletů, od blízkého pramene řeky Chrudimky, přes nedaleký rybník vhodný i ke koupání, až po různé sklaní útvary, kde je možné lanové lezení. Dostupná je pak i Skuteč, kde je velké městské koupaliště, zámek Nové hrady a Toulovcovy maštale.
Fotky objektu a okolí si můžete prohlédnout na našem webu: www.zalesaci.net, zde najdete v sekci chaty i více podrobností k hájovně.
Nájem základny se odvíjí od počtu osob, kdy cena za osobu a noc je 35 Kč + spotřebovaná elektrika. Minimální počet je 20 a maximální 45 osob.

Kontakt: Pavel Jandl, tel. 608738775, pavel.jandl@seznam.cz

www.zalesaci.net Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 st1\\\\:*{behavior:url(#ieooui) } /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:\\\Normální tabulka\\\; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:\\\\\\; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:\\\Calibri\\\,\\\sans-serif\\\; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:\\\Times New Roman\\\; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:\\\Times New Roman\\\; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}