I před svátky myslíme na letní táborové školy!

Ondra
Asociace, LTŠ

Dalším rokem připravujeme pro mladé nadšence ve věku 16 – 19 let vrcholnou vzdělávací akci celého roku – letní táborovou školu. Máte-li zájem o vedení oddílu a zároveň chcete zažít něco neobvyklého, zkusit trochu adrenalinu, poznat nový kraj a krásnou základnu Asociace TOM ve Sloupu v Čechách, chcete-li se seznámit se sobě podobnou partou lidí a nasát během náročného týdne velkou porci motivace a inspirace, pak máte jedinečnou šanci přihlásit se právě na táborovou školu. 

Z důvodu malého zájmu v minulém roce bude Asociace TOM organizovat pouze jednu táborovou školu – v roce 2012 právě ve Sloupu. Proběhne v termínu 18.-25.srpna 2012 a i tak bude mít omezenou kapacitu. Neváhejte a přihlaste se co nejdříve. Všechny potřebné informace najdete zde

Cena táborové školy zůstává 800,-Kč, proplatíme jednu cestu hromadným prostředkem. Pro maximální úspěch akce by bylo nejlepší, aby byli z jednoho oddílu nanejvýš dva účastníci. Pokud ale má právě z vašeho oddílu zájem více lidí, označte je prosím jako náhradníky. Budou zapsáni na zvláštní seznam seřazený podle data přihlášek. V případě, že i letos bude malý zájem, budou tito lidé zapsáni na táborovou školu poslední den v dubnu 2012 a budou neprodleně informováni. 

Táborové školy jsou tradiční vzdělávací akce našeho sdružení, na které každý rok přijíždí mladí lidé z různých koutů republiky, většinou nesměle a plni očekávání. Po týdnu her, aktivit, přednášek, hudby a dobrodružství se většinou jen neradi loučí, zůstávají v kontaktu, často plánují další setkávání.

Zdeněk Šmída