Pražská VVZ

Ondra
Asociace

Pražská RVVZ již tento týden – 16. 10. 2010 – v centru Prahy, pět minut od Václaváku a velkých nádraží!

RVVZ - Regionální vzájemná výměna zkušeností v Praze zve všechny, kdo vedou oddíly či kroužky dětí a mladých lidí a mají zájem o sdílení zkušeností a rozšíření svých znalostí a dovedností, a to v sobotu 16. října 2010 od 9 hodin v Praze 1 na Senovážném nám. 24.

Budova na Senovážném, v níž sídlí Česká rada dětí a mládeže a ústředí některých celostátních sdružení dětí a mládeže, se nachází na rohu ulic Jindřišské a Jeruzalémské, těsně u stanice tramvaje. Z Václavského náměstí je to jedna stanice tramvají nebo pouhých pět minut pěšky. Podobně daleko je to na Senovážné od Prašné brány a náměstí Republiky, z Hlavního nádraží či Masarykova nádraží, deset minut pěšky od autobusového nádraží Florenc.

Pestrý program a vlastní bohaté znalosti vám nabídnou zkušení lektoři z různých sdružení. Najdete v něm hry a hříčky, rukodělky, systém odměňování, psychologii, povídání o práci regionální i celostátní rady dětí a mládeže a další možnosti. Podívejte se v tabulce: zde

Setkání pořádá Rada dětí a mládeže hl. m. Prahy www a je určeno nejen pro vedoucí, ale i pro účastníky od 15 let – členy sdružení dětí a mládeže, kteří výhledově chtějí pomáhat s vedením. Účastnický poplatek je 100 Kč a je v něm zahrnuto občerstvení a případné školicí materiály.

Více na: www

Podrobnější program najdete na  stránkách RDMP v záložce RVVZ. Přihlásit se můžete na  stránkách Rady dětí a mládeže hl. m. Prahy: zde nebo e-mailem na rvvz(zavináč)prazskarada.cz


Michala K. Rocmanová