Jednadvacítka aneb jak dál

Ondra
Asociace

Milí kolegové,

     zdravíme Vás z roztockého ústředí a posíláme informace k soutěži „21.

Vzhledem k tomu, že se k 6. září 2010 přihlásilo 6 velkých oddílů TOM 19208 Kadet, TOM 4501 Kamarádi Pacov, TOM 19132 Medvědí stopa Holešov, TOM 7312 Zlaté šípy, TOM 1419 Otrokovice, TOM 1007 Chippewa a 5 malých oddílů TOM 3802 Lotři Hronov, TOM 21001 S.T.A.N., TOM 4710 Saturn, TOM 4005 Robinsoni, Tom 19197 Dakoti, rádi konstatujeme, že i třetí ročník soutěže proběhne. Samozřejmě, že se další zájemci mohou do soutěže ještě přihlásit – prosíme co nejdříve.

Připomeňme, že finále pro 5 postoupivších oddílů se uskuteční a) na Polaně ve dnech od 22. do 24.října 2010 a b) ve Sloupu od 22. do 24.října 2010.

Další postup bude následující:

1)     do 30. září 2010 je nutné na ústředí odeslat vyplněný formulář soutěže. Prosíme o řádné vyplnění se všemi náležitostmi a podpisy. Je nám jedno, zda zvolíte mailovou či konzervativní poštu. Nezbytné přílohy, které porotci potřebují při hodnocení vašeho oddílu, zašlete prosím na ústředí v balíčku, nejlépe doporučeném (oddílové časopisy, které nejde skenovat*...)

2)     víkendové hodnocení oddílů – rezervujte si prosím víkend 22. – 24. října 2010; v tomto termínu proběhne závěrečné soustředění pěti nejlepších oddílů z každé kategorie. Každý postupující oddíl bude zastupovat pět soutěžících plus vedoucí nebo instruktor. Tento počet je nutné dodržet.

Soustředění oddílů z kategorie „malých“ – jedná se o oddíly do 25 členů proběhne na moravské Polaně.

Soustředění oddílů z kategorie „velkých“ – jedná se o oddíly nad 25 členů proběhne ve Sloupu v Čechách u České Lípy.

Z tohoto soustředění odjedou tři vítězné oddíly, ceny útěchy si však odnesou i zbylé dva.

* pokud vedete internetový časopis, uveďte to do formuláře s internetovým odkazem. Fakt, že používáte kroj doložte fotografiemi, lze naskenovat, to samé platí i o článcích v novinách. Kroniky prosím poštou neposílejte, riziko ztráty, stačí neskenovat nebo okopírovat příslušné pasáže.

Kdy se dovíte, že Váš oddíl postoupil mezi nejlepších pět? Nejpozději do 13. října. Předpokládá to, že všichni zašlou své formuláře opravdu včas.

Apeluji proto na všechny soutěžící, aby termín k odevzdání podkladu k 1. kolu hodnocení soutěže, tj. 30. září, nepřekročitelně dodrželi!

Oddíly, které mezi nejlepší pětku nepostoupí a přesto si víkend 22. – 24. října 2010 rezervovaly, prosíme v tomto smyslu o pochopení.

Případné dotazy k soutěži „21“ směrujte prosím na roztocké ústředí na mail ton@a-tom.cz, případně na mail sekacka@a-tom.cz.

Předběžně v průběhu soutěžního víkendu, pokud soutěžící přiveze dospělí vedoucí, nebude smět zasahovat do hodnocení soutěže a během jejího průběhu bude izolován :o) například v kuchyni při drobných pomocných pracích. Je proto možné soutěžící na Polanu či do Sloupu dopravit v pátek, optimálně do 18:00 a pak si je v neděli kolem oběda odvézt. Na obě základny bude potřeba přezutí, čelovku, ešus a lžíci, rozum v hrsti atd. (ton)