Potřebujeme brigádníky!

Ondra
Asociace

Janov, Dědov, Kusalíno, Polana, Kamenka - nejen, ale hlavně na nich je třeba brigádničit, štípat dříví, uklízet. Naše chalupy, samoosbslužně a levně provozované, se bez vaší pomoci neobejdou! Kolegové vedoucí, vy, kdo jste dostali dotaci na materiál, vy, kdo jste byli podpořeni v cestách za recipročním partnerem do ciziny, pomozte! U vás je to povinnost, vítáni jsou i ostatní, samosebou.

Dvoudenní, víkendový pobyt se dá využít v jednom dni den na brigádu, druhý na malý výlet... Třeba. Na webu jsou u chalup vyznačena data, kdy je v objektech volno, mrkněte, nabídněte svou a oddílovou sílu, prosím! Za brigádu lze považovat pohyb nejméně 4-5 pracovitých a pracujících osob po chalupě a kolem ní, dospívající jedinci, kteří si hráběmi či nůší nevypíchnou oko či nos, vítáni také!

Dřevo (borci s motorovkou vítáni, ale není podmínkou, pilu máme, půjčíme), poslední seč trávy, okna, kontrola okapů a odstranění listí, hrabání čurbesu...

Vše směřujeme k září , říjnu či listopadu, aby v zimě topila kamna, v domech bylo uklizeno, nablýskáno a čisto. Prázdninoví pracující jsou vítáni také.

Své nabídky prosím směrujte na ústředí, do konce června na sekacka@a-tom.cz, poté na ton@a-tom.cz nebo na ustredi@a-tom.cz

Děkujeme

(ton)