Nenaplníme LTŠ? Naše ostuda!

Ondra
LTŠ

Nevěřím totiž tomu, že oddíly nemají potřebu vzdělat své mladé lidi, motivovat je pro další práci, popostrčit je pro vedení oddílů! Kolegové, volná místa na táborové škole nejsou dobrým signálem! Apeluji na Vás, abyste se ještě nyní, v květnu, porozhlédli, kdo z Vašeho okolí by měl o účast na táborové škole v Pořešíně zájem. Z dlouhodobých zkušeností vím, že účastníci jsou vždy nadšeni, spokojeni, nově motivováni...
Pokud jste \jen\ opomněli své svěřence nahlásit, přiděláváte vrásky organizátorům, ale přesto prosím - neváhejte! Víc čtěte v textu pod mým apelem, prosím!

Tomáš Novotný

Letní táborová škola Pořešín 17.-24.8.2008 
Prestižní vzdělávací akce Asociace TOM pro zájemce, kterým je 15-19 let, má stále volná místa. Jde o týden plný nečekaných aktivit, netradičních her, nových zážitků, adrenalinu, sportovních i zážitkových akcí, kamarádů a zajímavých lektorů. Pokud chcete mít fungující oddíl, dobře motivované instruktory, akční nastupující generaci, potom neváhejte, táborová škola je přesně pro vás. Kontakt : Zdeněk Šmída, 775975713, zdenek.smida@centrum.cz.