Nabídka účasti na dvou zahraničních akcích - Finsko a Korea

Ondra
Asociace
Vážení přátelé,
nabízíme vám aktuální nabídky účasti na dvou významných zahraničních akcích.
*Evropské setkání mládeže v rámci Finského předsednictví EU*v rámci finského předsednictví EU bude ve dnech 1. až 4. července 2006
pořádáno evropské setkání mládeže na téma Aktivní  občanství mládeže se bude konat ve finském městě Hyvinkää nedaleko Helsinek. Cílem setkání je definovat aktivní občanství a zkoumat jeho předpoklady a možnosti. Akce se zúčastní zástupci národních vlád, výzkumníci, mladí lidé z mládežnických organizací a taktéž mládež se zkušenostmi s novými formami aktivního občanství. V rámci tohoto setkáni se rovněž uskuteční  Youth Event finského předsednictví EU. Česká rada dětí a mládeže může na tuto akci nominovat 2 účastníky z ČR. Delegáti by měli být ve věku 18 až 25 let. Pořadatelé účastníkům uhradí cestovné, ubytování a stravování. Další informace o akci se dozvíte po stažení informačního dokumentu z adresy www.crdm.cz/download/yef/yef.pdf (PDF, 141 kB); program akce je ke stažení na adrese www.crdm.cz/download/yef/yef_programme.doc (DOC, 38 kB), praktické informace (ohledně cesty, ubytování, atd.) si můžete stáhnout na adrese www.crdm.cz/download/yef/yef_details.doc (DOC, 91 kB).
Upozornění!
V informačním dokumentu pořadatelé vyzývají zájemce o účast, aby se zaregistrovali na internetových stránkách akce. Na těchto stránkách se neregistrujte! V případě zájmu o účast zašlete vyplněnou přiloženou přihlášku do kanceláře ČRDM (poštou na adresu ČRDM, Senovážné nám. 977/24, 116 47 Praha 1, nebo e-mailem na crdmintr@adam.cz ) nejpozději do úterý 30.5. 12.00 hodin. Výběr kandidátů na účastníky akce provede ČRDM do konce příštího týdne.
*Návštěva členů sdružení dětí a mládeže 18-33 let v Korejské republice*
Až deset členů sdružení dětí a mládeže ve věku 18-33 let má možnost podívat se ve dnech 14. až 23. srpna 2006 za zlomek ceny (cca 4.000,-Kč) na deset dnů do Koreje na studijní návštěvu v oblasti práce s dětmi a mládeží. Podmínkou je, že se účastníci budou ve dnech 9. až 18. října 2006 věnovat obdobné desetičlenné skupině mladých lidí z jihokorejských sdružení dětí a mládeže při jejich návštěvě České republiky. Máte-li ve vašem sdružení motivované mladé lidi, prosím, předejte jim tuto informaci spolu s přiloženou přihláškou. Termín pro doručení vyplněných přihlášek do Kanceláře ČRDM je pondělí 14. června, výběr bude proveden do 20. června.
Těšíme se na Vaše přihlášky!

S pozdravem za ČRDM

Pavel Trantina