Co a kde najdete na nových stránkách A-TOM

Ondra
Asociace

Zdravím všechny návštěvníky a čtenáře nových stránek Asociace TOM. Rád bych vám sdělil pár věcí a rad k tomu, jak se na těchto stránkách pohybovat, co vám všechno nabízí a co na nich můžete nalézt. Jak jste si již mohli všimnout, tak sekce novinky je rozdělena na několik podsekcí. Když jste na hlavní stránce webu, tak pod úvodníkem je seznam všech novinek, které byli na web vloženy. Konkretní typ novinky charakterizuje její ikonka. Pro prohlížení novinek například pouze ekonomických, jděte do menu novinky a klikněte na ekonomickě. Pak se vám zobrazí pouze novinky ekonomické. Takto si můžete prohlížet pouze vámi vybrané novinky. Kalendárium je v podstatě elektronická podoba tištěného Kalendária, kteří všichni jistě dobře znáte, jen u akce nejsou vypsané úplně všechny informace. Zobrazují se pouze akce, které teprve budou, akce uplynulé již ne.

Do sekce ekonomické vám naši ekonomové budou přidávat důležité informace, týkající se jednotlivých odvětví. Pokud kliknete přímo v menu na Ekonomické bez vybrání podsekce, zobrazí se vám články ze všech sekcí dohromady. Proto pro lepší přehlednost je vhodnější zobrazovaní článků z konkrétní sekce. V sekci ke stažení naleznete různé materiály a formuláře ke stažení, které jsou rozděleny podle druhu na zakládající dokumenty, formuláře a ostatní. Po kliknutí jsou zobrazeny všechny soubory ke stažení, bez ohledu na druh. Do sekce publikace se budeme snažit vám nabídnout informace o vydaných publikacích a jejich dalších číslech. KRU zde naleznete vždy v elektronické podobě. Na každé stránce určené kompletním informacím chalupy naleznete odkazy, které vás dovedou k zobrazení obsazenosti chalupy, fotkám z chalupy, navigační mapě a stránce věnované tipům na výlety, kde časem naleznete tipy na výlety v okolí konkrétní chalupy. V levé části stránek naleznete mimo kontaktu na ústředí a vyhledávání také anketu, kde se budete moci vyjádřit k různým tématům. Upozorňuji, že z jednoho počítače je možné hlasovat maximálně třikrát do jedné ankety. V pravé horní části stránek naleznete seznam krajů, což jsou zároveň odkazy na stránku, kde naleznete informace o vybraném kraji. A to jak novinky z kraje, připravované akce na kraji, seznam krajské rady a oddílů. Během dvou týdnů dostane každý z krajánků přístup do této sekce stránek a bude se o ni moci přes jednoduché uživatelské rozhraní starat, resp. přidávat akce a novinky z kraje. Buňka novinky z krajů, která se nachází na hlavní stránce vpravo, automaticky zobrazuje odkazy na posledních pět vložených novinek ze všech krajů, abyste i na návštěvě hlavní stránky Asociace věděli, jestli se na krajích něco děje.

Tak vám přeji příjemné chvíle při pobytu na těchto stránkách a do budoucna se budeme snažit stránky ještě vylepšit. Pokud byste nalezli na stránkách nějakou funkční chybu, neváhejte mne kontaktovat na e-mailu ustredi@a-tom.cz, kde do předmětu zprávy uveďte heslo \pro