Hry se valí do oddílů!

Pouze pro oddíly, které se přihlásily k odběru testovací série her z projektu OPVK!

 

Vážení kolegové vedoucí,

je to tady! Metodické sady z dílny Ivoše Skočka a Jiřího Paláta, k jejichž testování jste se přihlásili, jsou hotové.

Následná distribuce bude probíhat od neděle 18.11.2012 do začátku prosince. Vyčkejte prosím, až Vás bude někdo z níže jmenovaných kontaktovat. Pokud by se tak nestalo do 18.12.2012, obraťte se na mne.

Oddílům bude sada doručena na jejich adresu po předchozí mailové či telefonické domluvě. Každý přebírající podepíše předávací protokol.

Sady budou distribuovat Ivo Skoček (nebo někdo z jeho spolupracovníků) a Rosťa Kašovský (dtto) pro Moravu a Slezsko, české země bude zásobovat Matěj Chour a pracovníci ústředí.

V příloze Vám posílám dokument (pracovní list), který se odevzdá až po skončení testování (duben, květen 2013). Tento dokument je totožný s tím, který naleznete uvnitř sady. Navíc Vám ho ještě pro jistotu pošlu znovu, až Vám budu v dubnu 2013 připomínat jeho navrácení a konec etapy tohoto projektu.

Poznámka: Roztocké odběratele prosíme, aby si do konce listopadu došli pro sady na ústředí.

Pro pořádek dodejme, že vy převezmete sadu sestávající ze dvou krabic a jedné velké hrací kostky, která se distribuuje MIMO krabice. Kopii protokolu nepotřebujete, pokud možno ji po distributorech nevyžadujte.

Přeje Vám příjemné testování her - jejich kvality a nápaditost oceníte ihned po rozbalení!

 

Lukáš Hušek

Administrátor projektu