Protokol o vyřazení materiálu

Vážení kolegové,
  v souvislosti s inventurou materiálu, která proběhla k 31.12.2010, byla možnost vyřadit opotřebený, nefunkční, ztracený, ukradený nebo zničený materiál. K oznámení o vyřazení materiálu slouží přiložený formulář, který prosím pošlete na ústředí a kopii založte do svého účetnictví. Členy likvidační komise by měli být 3 oddíloví vedoucí starší 18 let. Nemá-li oddíl ve vedení 3 dospělé osoby, může protokol podepsat některý z rodičů dětí. U ukradeného materiálu přiložte policejní protokol.
Prosíme vás, nezneužívejte zbytečně těchto možností. Uvádějte pouze pravdivé informace. Z důvodu opotřebení je možné vyřazovat materiál získaný do roku 2005 a starší. Důrazně pak upozorňujeme, že toto vyřazení v žádném případě nezakládá důvod, respektive nárok, získat automaticky nový materiál. Vše záleží na finančních možnostech našeho sdružení.
 
           Poznámka:   Na Zelených  kartách (inventarizace materiálu pořízeného z dotačních peněz)  musíte mít uvedený každý materiál, který je pořízen za více než 400,- Kč nebo který má dlouhou dobu použitelnosti (například i sekerka za 150,- Kč nebo svítilna za 299,-…)