Báječný víkend na školení HVT v Dědově

denisa
Asociace, Vzdělávání – proběhlo

S potěšením vám oznamujeme, že ve dnech 7. – 9. června letošního roku byla vyškolena skupinka těch nejlepších a nejkrásnějších hlavních vedoucích tábora. Samozřejmě po úspěšném absolvování testu, jehož výsledky byly prý nadprůměrné. A jak k tomu vlastně došlo?

Krok první. V pátek večer se všichni účastníci sešli v Dědově. Ať již dříve nebo později, všichni dorazili úspěšně. Následovalo seznámení s programem a první přednáškový blok. Po něm došlo k seznamování všech účastníků, které proběhlo v rámci vzájemných sympatií a bez jakýchkoliv rozporů.  A to i přes to, že se jednalo o účastníky dosti odlišné, co do věku či oblasti práce s dětmi.

Krok druhý, tedy druhý den. Jeho součástí byly záživné přednášky doplněné o bezvadné zážitky, díky kterým si mnozí některé věci snáze zapamatovali. Nechyběl ani blok skvělých her od účastníků, kteří si při hrách vyzkoušeli, jaké to je letět na létajícím koberci, či jaký je to pocit být seřezán laserem či zavražděn. Nemusíte se však bát. Všichni to přežili bez jakékoliv újmy na zdraví a ještě s úsměvem na tváři. Po skončení poslední sobotní přednášky následoval blok večerní zábavy, na které se z velké části podílel ten nejkrásnější z nás společně s tím, jehož kytarový a zároveň bavičský um se jen tak nevidí. Důkazem úžasné večerní zábavy byl pak drobný spánkový deficit následující den.

Krok třetí. Ráno jsme po snídani absolvovali poslední přednášky a pak nastal ten okamžik. Tedy chvíle, kdy jsme dostali své testy. Nakonec všichni test úspěšně absolvovali a někteří se dokonce něco nového přiučili. Třeba poznali záludnost Faradayovy klece. Pak nastal čas úklidu, předání osvědčení a odjezd domů.

Nesmíme však opomenout komu za své úžasné zážitky a nově nabyté poznatky vděčíme. A samozřejmě také komu vděčíme za pěkně naplněná bříška. Standovi a Molly tedy patří velký dík. Stejně tak  jako všem účastníkům.

Za nové hlavní vedoucí tábora jmenovitě, Verču, Verunku, Evu, Kamilu, Janu, Járu, Davida, Dava, Davídka, Mira, Aleše, Reda, Bléžu, Martina, jehož kytarový um ho jednou vynese do nebe a Kubu zvaného Nejkrásnější.

 

                                                                                              Ajka „Smíšek“ Podleśná

                                                                                              TOM 1303 Maracaibo Třinec


Komentáře

Přesně tak.Taky musím poděkovat za super víkend a perfektní organizaci.Toto školení mohu ostatním opravdu doporučit,protože lepší už to snad být nemůže :-)