Ohlédnutí za táborovu školou ve Sloupu

denisa
Asociace, Vzdělávání – proběhlo, LTŠ

Letošní Letní táborová škola je za námi a nezbývá, než na fotkách alespoň nahlédnout pod pokličku sloupského setkání mladých nadějných tomíků z různých koutů naší republiky.

Jako každý rok byl program nabitý. Hravé bloky plné klasických či naopak velmi netradičních, nových aktivit se pružně střídaly s tématy, které jsou pro budoucí vedoucí důležité či přímo zásadní.

Letošní parta účastníků se tak společně věnovala nejen okruhům z pedagogiky, psychologie, práva, ale také válčila s praky, brázdila terén při akčním rogainingu, visela hlavami dolů z vršků stromů či zachraňovala životy a zdraví zraněným kamarádům pří nácviku praktické první pomoci.

Bylo toho nemálo, a i když závěr korunoval nejnáročnější ponor v dějinách tomíků (Hranické propadání do hloubky neuvěřitelných 700 m.), mladí instruktoři prokázali, že spojenými silami, vůlí a nadšením lze dokázat neuvěřitelné. A dokázali.

Letošní ročník se zkrátka povedl a účastníci dělali čest svým oddílům.

Nezbývá tedy, než všem zúčastněným tomíkům, kteří odjížděli ze Sloupu s nadšením, s novými nápady a kamarády z jiných oddílů, popřát, aby je získaný elán neopustil a aby byli oporou a pomocí svým oddílovým vedoucím.

Stejně tak přejeme, aby se společné plány na setkání na budoucích akcích naplnily a letošní účastníci se potkávali v průběhu roku a třeba pak i na druhé táborové škole, kam se většina rozhodla napřesrok vydat získat opět nové zkušenosti.

Spolu s posledním velkým poděkováním všem sloupským domácím i externím lektorům za jejich čas a výbornou práci pak posíláme i velké pozdravy kamarádům na LTŠ na Polaně, která začíná právě 25.srpna.

 Předáváme štafetu, kamarádi, a držíme palce!

 

Za Letní táborovou školu ve Sloupu

Matěj Chour

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu