Nabídka kurzu „Multikulturní výchova“

Vážení kolegové, dostali jsme nabídku kurzu pořádaného NIDM v rámci projektu Klíče pro život. Pokud vás nabídka zaujala, můžete se přihlásit a kurz absolvovat. Účastníci z řad tomíků mohou požádat i o dotaci z kapitoly „výchovné akce individuální“ , kde lze získat až 200,- Kč na účastníka  a den do maximálně 70% celkových nákladů na kurz. Alice PAřízková

 

Vážení a milí tomíci,

 

obracím se na Vás s nabídkou, která by mohla být zajímavá pro mladé lidi, se kterými v rámci Vašeho sdružení spolupracujete, případně i pro Vaše pracovníky.

 

Jedná se o kombinovaný kurz Multikulturní výchova (prezenční setkání + e-learning) v celkovém rozsahu 64 hodin. Úvodní prezenční část proběhne 13. a 14. září v Šumperku, závěrečná pak 4. října v Praze.

Kurz je dotovaný v rámci udržitelnosti projektu Klíče pro život. Plná cena je 4550 Kč, zájemci ze školských zařízení a NNO hradí částku  1500 Kč.

Vzhledem k zaměření Vaší organizace Vás tedy prosím o podporu, propagaci a nejlépe účast :-)

 

Popis kurzu naleznete na http://vm.nidm.cz/vm/kurzy/info/kurz/954, článek a rozhovor s lektorem kurzu Jiřím Ježkem zde: http://clanky.rvp.cz/clanek/c/N/17681/MULTIKULTURNI-VYCHOVA---REALNE-A-UCINNE.html/. Pozvánku na kurz Vám zasílám v příloze.

 

Omlouvám se za pozdní propagaci - vzhledem ke složité situace v NIDM na přelomu roku se většina pracovníků oddělení neformálního vzdělávání vrátila až v květnu a děláme vše pro to, aby se kurzy postupně uskutečnily.

 

Zároveň bych Vám ráda sdělila, že na podzim  jsou pro NNO připraveny kurzy stejného typu a rozsahu - Inkluze dětí se speciálními vzdělávacími potřebami a Mediální výchova.

 

Srdečně Váz zdravím a přeji pěkné letní dny.

 

Mgr. Svatava Šimková

 

Přihlašování:

Nejprve elektronicky na adrese: http://vm.nidm.cz. Pokud nejste registrováni, zaregistrujte se, obdržíte jméno a heslo, pod kterým vstoupíte do systému. Kliknete na název kurzu Multikulturní výchova, vyplníte vstupní evaluační dotazník vzdělávací akce. Vygenerovanou přihlášku vytiskněte a potvrzenou vedoucím organizace + razítkem vysílající organizace pošlete poštou na adresu: NIDM, Svatava Šimková, Sámova 3, 101 00 Praha 10, tel. 246 088 272, 774 739 195. Kurz je dotovaný a bez potvrzené přihlášky Vám nebude poskytnuta sleva.

Platbu lze provádět v hotovosti při zahájení kurzu nebo převodem na účet na základě námi vystavené faktury. O fakturu žádejte s uvedením přesné adresy (v případě platby konkrétní osobou) nebo s uvedením přesné fakturační adresy + IČ (v případě platby vysílající organizací) na adrese: svatava.simkova@nidm.cz. Na tuto adresu se můžete obracet také se svými dotazy.


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu