Oslavy 125 let KČT v Praze

denisa
Asociace
Kraje: 
Praha

Kvůli povodním přeložený termín oslav 125 let KČT nebyl pro většinu  našich členů problém, a tak jsme vyrazili poslední prázdninový víkend 30.8.-1.9.2013 do Prahy v počtu 24 účastníků.

KČT Praha připravil tak bohatý program a množství pochodů, cyklojízd a splutí Vltavy, že byl velký problém si vybrat, abychom toho viděli co nejvíce. Nakonec se pro nás vodítkem stala "Štemplmánie aneb razítka po celé Praze", 30+3 razítka rozmístěná po pamětihodnostech a muzeích.

A protože jsme většinu těchto míst i důkladně prohlédli, je konečných průměrných 21 razítek velký úspěch. Království železnic, Armádní muzeum, Muzeum hl. města Prahy, Prašná brána, Muzeum pražských pověstí a strašidel, Muzeum Karlova mostu, Petřínská rozhledna a zrcadlové bludiště, Staroměstská mostecká věž, Žižkov Tower, Svatomikulášská městská zvonice, Muzeum Lega, Muzeum gastronomie a Karla Zemana... - to jsou jen některá místa, která jsme navštívili a oštemplovali si své účastnické karty.

Nedělní program jsme završili návštěvou ZOO a Botanické zahrady v Tróji, kde v příjemném a slunečném prostředí proběhnul závěrečný kulturní program a vyhlášení výsledků.

K pěknému počasí je třeba pochválit výbornou stravu v gymnáziu Nad Štolou a ochotné a usměvavé pořadatele!  

 

Za TOM 9901 Čmoudík Ostrava - Ing. Rostislav Kašovský

 


Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu