Formuláře v nové podobě

Vážení kolegové vedoucí,

od dnešního dne je možné hlásit jarní tábor či žádat o materiál KČT prostřednictvím elektronických formulářů v evidenčním systému Asociace TOM.

V současné chvíli jsou k dispozici 2 formuláře a to „Hlášení o konání jarního tábora 2014“ a „Žádost o materiál 2014 – KČT“. Oba formuláře budou v systému přístupné do data jejich odeslání, tedy v případě hlášení jarního tábora do 10. dubna a žádosti o materiál přes KČT do 28. února.

Po tomto datu budou formuláře již nepřístupné pro vyplnění a odeslání na ústředí. Elektronické podání formulářů plně nahrazuje zasílání formulářů poštou.

Bližší návod pro práci s formuláři naleznete na adrese https://procleny.a-tom.cz/17044-navod-pro-vyplneni-elektronickych-formularu. Připravujeme pro vás i další formuláře, které se vám budou v registračním systému postupně objevovat.

V letošním roce bude možné najít formuláře ještě i na našich webových stránkách v sekci "ke stažení".  V příštím roce budeme preferovat podávání žádostí o dotace přes elektronické formuláře. Možnost papírové verze bude možná, ale jen ve výjimečných případech.

 Ondřej Šejtka a Alice Pařízková


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu