Den nezávislosti podruhé

denisa
Asociace

Milí přátelé!

14.června se v parku A. Jiráska uskuteční druhý ročník akce „Den nezávislosti.“

Tato akce spojuje svět hendikepovaných se světem zdravých lidí. Vítán je zde každý, kdo se chce dozvědět, co je to canisterapie nebo hipoterapie, zastřílet si z luku nebo zaraftovat na Metuji.

Odpoledne plné her začíná již ve 14.00 hodin a na návštěvníky hronovského parku čeká také živé divadelní představení hendikepovaných dětí, uvidíte jaroměřské policisty v akci, můžete si vyzkoušet rafting na Metuji, lukostřelbu, ale také se můžete svézt na invalidním vozíku, handbiku, na koni a příznivci psůse dozví, co je to vlastně canisterapie.

Nejmenší návštěvníky jistě potěší skákací hrad, rodiče si mohou odpočinout u stánku s kavárnou Láry Fáry. Akce končí v 18.00 hodin a kromě živé hudby vás celým odpolednem provede moderátor Tomáš Peterka.

Den nezávislosti je společnou akcí dvou neziskových organizací  - Dětského turistického a vodáckého oddílu Lotři Hronov a Občanského sdružení Cesta Náchod, které pečuje o osoby s hendikepem. Více o akci a o spolupráci obou organizací naleznete na www.spolecnysvet.com a v příloze.

Kontakt:

Denisa Voborníková, tel: 737 219 833

e-mail: vobornikova@stacionarcesta.cz

Tomáš Buriánek, tel: 775 951 461

e-mail: info@lo3.cz

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu