Projekt Světluška: Třináct statečných – nepřidáte se?

Třináct oddílů, jmenujme je konkrétně, jsou to:  TOM Maracaibo, Tuři, Dakoti, Chippewa,Oftalmo, S.T.A.N., Robinsoni, Arachné, Sihasapa, Lysáci, Zlaté šípy, Pawnee a TOM Otrokovice se na četné letní výzvy ústředí rozhodlo podpořit projekt Světluška, konkrétně zářijovou akci nazvanou V září Světluška září. Ta proběhne ve dnech 8.-12.9.

V čem spočívá pomoc nadačnímu fondu? Dvou až tří členné hlídky (nebo i vícečlenné) tomíků (vždy jeden člen musí být starší 15 let) budou chodit po ulicích, náměstích, parcích ve svých městech, oslovovat své kamarády, známé, ale i cizí lidi s prosbou o malý finanční příspěvek do pokladničky.

Tomíci na sobě budou mít světluščí trička a křídla+ tykadla a budou rozdávat malé dárkové předměty.

Nadační fond Českého rozhlasu pořádá tuto dobročinnou akci na podporu nevidomých letos již po dvanácté. Dlouho dobou byla tváří projektu zpěvačka Aneta Langerová.

Vážení přátelé,

 i když víme, že akce je organizována v době letních prázdnin a dovolených, kdy je většina z vás na táborech a děti jsou pryč s rodiči, přesto vás ještě jednou chceme vyzvat, zda se ke třináctce oddílů nepřidáte a nepodpoříte tak Světlušku.

Čas na to máte ještě do pondělí 25. srpna. V příloze naleznete přihlašovací formulář, který prosím vyplněný za váš oddíl rovnou zašlete na adresu chalupy@a-tom.cz.

 

Děkujeme za podporu a těšíme se na další oddíly!

Zuzana Antošová

ústředí A-TOM

 


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu