Hendikepovaní s Lotry soutěžili v bowlingu

denisa
Asociace

Dne 6. 3. 2015 se v hronovském Doku uskutečnil závod o Putovní pohár v bowlingu. Soutěžili zde klienti stacionáře Cesta z Náchoda, NONA z Nového Města nad Metují a také děti z hronovského turistického oddílu Lotři.

S Lotry máme dlouhodobou spolupráci, která je velmi přínosná nejen pro hendikepované, ale i pro zdravé děti z tohoto oddílu. Bowling hrajeme všichni, a tak jsme se rozhodli pozvat naše kamarády ze stacionáře Nona z Nového Města nad Metují a uspořádat s Lotry závod o putovní pohár “ říká Denisa Voborníková, ředitelka stacionáře Cesta.

Vyhrává každý

Klienti stacionáře i děti z hronovského oddílu se snažili nastřílet co nejvíce bodů, a to  způsobem, kterým nejlépe dovedli. Nakonec první místo vyhráli závodníci z Nového Města nad Metují. Ti dostali zlaté medaile, pohár a diplomy. Zkrátka ale nepřišli ani ostatní závodníci. Kromě medailí za druhé a třetí místo dostali také společně do týmu medovník a diplomy.

„Lotři byli ze závodu nadšení. Vůbec jim totiž nešlo o to, zda právě oni nastřílí nejvíce bodů. Fandili si navzájem a hlavně, zjistili, že i taková aktivita, jako je bowling je nejvíce baví s partou kamarádů“ říká Tomáš Buriánek, vedoucí hronovských tomíků.

Další společnou akcí, kde se setkají Lotři s kamarády ze stacionáře Cesta, bude čarodějnické rejdění 30. dubna v Hronově přímo v areálu turistického oddílu.

Více informací o projektu a dalších akcích najdete na www.spolecnysvet.com

Karel Neuschl

Lotři Hronov

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu