Třicetiny tomíků z Bílovce

denisa
Asociace

Milí tomíci!

V letošním roce náš oddíl TOM Vlk slaví 30 let své činnosti a máme se čím pochlubit. Malinko jsme se rozrostli, je nás přes 70 a pracujeme na více místech okresu. Pořádáme domácí i zahraniční akce a brzy budeme měnit klubové prostory za mnohem větší. To vše a další se dozvíte na našich oslavách. Tyto oslavy jsme rozdělili do 3 částí.

První proběhne již za pár dnů o víkendu 24. – 25. dubna, a v příloze najdete více. Akce je spojena s naším tradičním Dnem Země, kam jste také zváni.

Druhá proběhne na bíloveckém zámku ve dnech 19. – 21. června, který proběhne v duchu vlastivědně – historickém, kde budou pozváni mušketýři, lukostřelci, dělostřelec a další atrakce.

Na obou těchto částech budou vystaveny naše kroniky od počátku existence našeho oddílu a promítat se budou fotografie a videa od roku 1998, kdy jsme začali dokumentovat digitálně.

Třetí část proběhne pak na našem letním táboře, všech jeho turnusech, kde postupně přivítáme, kromě historických postav z druhé části také sokolníky s 20 dravci, policii se zásahovou jednotkou a hasiče.

Informace s předběžnou přihláškou posílám také v příloze, nejvíce volných míst je na IV. a V. turnusu, kde se nám možná jazyky sloučí do IV. a V. bude věnován nejmenším dětem, které se nám hlásí v největším počtu.

Se zájemci budu v kontaktu. Nabídka je bohatá, neváhejte se ozvat na kontakty uveden é v táborovém letáku.

 Přijměte tedy pozvání a přijďte se podívat, co jste vyváděli jako děti!

 

Hezké léto Vám všem

Radovan Rafaj, hl. vedoucí oddílu TOM Vlk

 

PS. tomíkům z Bílovce upřímně blahopřejme k jejich oddílovému výročí a oceňujeme jejich akce zaměřené na ochranu životního prostředí!

(ústř)

                                                                     

 


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu