Noční běh pro Světlušku v Brně

denisa
Asociace

Dvacátého sedmého dubna proběhl v Brně již třetí ročník Běhu pro Světlušku. V letošním roce to bylo tak, že se brněnští tomíci zapojili nejen na trati, ale i mezi běžci. Na začátku vypadaly počty velice slibně - 10 lidí přislíbilo účast jako organizátoři a 10 tomíků se přihlásilo přímo na běh.

Čtvrteční den byl celý zachmuřený, ale nepršelo. I teplota byla nižší než při předchozích dvou ročnících. Počasí nás však nezaskočilo. My jsme byli dostatečně teple oblečeni, abychom na trati vydrželi.

 Letos bylo v Brně přihlášeno cca 780 účastníků a předpokládalo se, že by ještě tak 150 se jich mohlo přihlásit na místě u registrace. Nakonec se počet běžců vyšplhal zhruba na 820.

Běh byl vydařený, alespoň z pohledu pořadatelů na trati. I přes drobný deštík vládla mezi účastníky dobrá nálada. Někteří se nakonec rozhodli i pro delší pětikilometrový úsek.

Na závěr trochu statistických údajů. Na trati bylo osm pořadatelů z oddílu TOM 404 Pifíkovci a TOM 408 Delfíni. Shodný byl i počet běžců z oddílu TOM 20203 Oftalmo.

 

Pavel Pakosta, TOM Delfíni

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu