Pohádkový les v Roztokách

denisa
Asociace

Jako každý rok i letos jsme napjatě sledovali meteorologickou předpověď a doufali, že bude krásně, krásně a ještě lépe. A jak už teď víme, bylo! Slunečné počasí přivedlo do lesa opět spoustu malých špuntů s rodiči, prarodiči a sourozenci. Necelé tři hodinky, během kterých se na stanovištích u zvířátek a pohádkových postaviček vystřídalo bezmála dvě stě padesát dětí, utekly jako nic.

Spoustu dobrůtek, které děti získaly cestou za svou odvahu, mohly doplnit propečeným buřtíkem u startu. Na louce bylo pro ně připravené tradičně obří kolo, houpací maxi kůň, zábavná tombola, hod na cíl, i velefigurky Člověče, nezlob se.

Nikoho po cestě nezamotal pavouk do své sítě, nesebrala čarodějnice ani nesežral drak. Zkrátka, jako ve správné pohádce – všechno dobře dopadlo! Takže zase za rok, na stejném místě, za stejného počasí se těšíme na shledanou!

Jindra Zoufalá

 TOM 5208 Svišti, Roztoky

Foto: Petr Balcer

 

Poděkování za pomoc patří Vlaďce Drdové a jejímu týmu, členům oddílu Kulíšci z Roztok a také všem, kteří přijeli z dáli menší i veliké  –  Márovi, Týnce, Ondrovi a Ondrovi.

S  díkem nezapomínáme ani na naše sponzory – naším věrným sponzorem je roztocká firma RENOVA, dále žalovské Domácí potřeby Müller, firma Autodíly Lukáš a Marek Náhlovský a Autoservis Houser.

Celou akci podpořilo již tradičně Město Roztoky.

 

Duší Pohádkového lesa, autorkou mnoha masek je Jindřiška Zoufalá. Jí patří největší poděkování za organizaci celé zdařilé akce.

(ústř)

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu