FunTOM se blíží. A je pořád za babku!

denisa
Asociace
Pozor, pozor! Do 31.3.2019 je možnost se přihlásit na festival FunTOM (9.-12.5.2019) za nižší cenu, a to za 400 Kč. Později už bude cena plná - 500 Kč. Neváhejte, pokud je vám více než 16 let, zaregistrujte se na www.fun-tom.cz. Pokud se zaregistrujete právě do konce března, dostanete na festivalu i originální FunTOM placku. Řekněte i ostatním v oddíle, domluvte se s ostatními z LTŠky, setkejte se na FunTOMovi s tomíky, se kterými jste se už dlouho neviděli.
 
A co se chystá? Program bude nabitý. Přijedou Vandráci Vagamundos (herci a cestovatelé Pavel Liška a Jan Révai), zahrají kapely Circus Brothers a Alternativní sestřih, posedíte v kavárně POTMĚ, poslechnete si Mariána Poláka (režiséra filmu Planeta Česko), přijede Jindřich Šídlo (žurnalista a komentátor Šťastného pondělí), seznámíte se s aplikací Záchranka, natočíte reportáž o festivalu do České televize, vyzkoušíte si "rychlostřih" videa z oddílové výpravy, natočíte záběry z dronu, dozvíte se něco o možnostech eko chování v oddílech, zajezdíte si na koloběžkách, zkusíte si bubnovat v kapele, žonglovat a střílet z luku. 
 
Vyhlašujeme také Fotosoutěž FunTOM 2019! Každý oddíl může zaslat dohromady 10 fotografií, které zachycují oddílovou činnost. Vyfotili jste super záběr při sjíždění řeky? Máte podařenou momentku z oddílové schůzky? Nebo romantický západ slunce s týpím? Soutěžní fotografie posílejte do 20.4.2019 na blstak.milan@gmail.com. V jakém formátu a komu fotky poslat, se dozvíte na https://fun-tom.cz/fotosoutez-funtom-2019/.
 
Na festivalu bude v provozu i minikino Kin'o'TOM. Na plátnech ovšem nepoběží Brad Pitt ani Angelina Jolie, ale váš oddíl! Můžete se na chvíli stát hvězdou filmového plátna a ukázat ostatním zázemí vašeho oddílu, promítnout zajímavou akci, kterou jste pořádali či dobrodružnou výpravu, kterou jste podnikli. Každý oddíl může poslat do režie nejvýše tři videa (filmy) z prostředí oddílu, a to do 30.4.2019. Znovu podrobnější info získáte na https://fun-tom.cz/kinotom/.
 
Že je toho hodně? A to ještě není všechno! Sledujte i nadále web FunTOMu, kde postupně zveřejňujeme další střípky z programu. Připojte se na Facebooku do skupiny FunTOM 2019 (https://www.facebook.com/groups/226530828288458/) a budete v obraze.
 
 
Za organizátory FunTOM 
Anežka Klabanová
Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu