TOM Kadao zve na cestovatelskou besedu

denisa
Asociace

Ahoj přátelé a kamarádi,

 přestože víme, že jste na táborech, cestách, dovolených a "čertvíkde"......SRDEČNĚ ZVEME!

V rámci letního stanového tábora našeho turistického oddílu mládeže TOM 4207 KADAO, nedaleko obcí Zbyslavice a Olbramice, v údolí říčky Seziny, pořádáme  v sobotu 6.7. asijský festival  Nawam Maha Perahera pro naše  táborníky a členy, jejich rodiče a přátelé, který bude obohacen o bubenický workshop  Iva Samieca (bubenický orchestr Boris) a především o setkání, besedu a přednášku cestovatelů Tomáše Vaňourka a Lukáše Sochy a jejich projekt www.z100.cz. Právě na tuto besedu Vás srdečně zveme. V roce 1959 vyjeli na svou druhou cestu M. Zikmund a J. Hanzelka a Vy budete mít možnost si poslechnout T. Vaňourka a L. Sochu, co zažili na stejné cestě a jak se svět změnil za 60 let v roce 2019.

Večerní beseda  je určena přátelům - širší veřejnosti (vstupné dobrovolné) se začátkem v 19.00, s možností přespání pod širákem či vlastním stanem a časem stráveným u  táborového ohně. Můžete se zúčastnit i odpoledního programu viz leták v příloze. Místo najdete pokud zadáte jeho souřadnice.

Celotáborová hra Tajuplná Asie aneb Po stopách Zikmunda a Hanzelky je nejen motivační hrou a zábavou našeho tábora, ale také poctou těmto dvěma českým velikánům, současně blahopřáním panu Miroslavu Zikmundovi k jeho 100. narozeninám a připomenutím jejich druhé cesty před šedesáti léty.

Zábavné a trochu i asijskogurmánské sobotní odpoledne je určeno především táborovým dětem a jejich rodičům příp. všem, kteří se chtějí pobavit a u toho přijmout naše pravidla např. nevjíždět auty; pokud přenocuješ, je potřeba odejít do 9,00 a také držet bezalkoholovou vlnu.


 Více čtěte v přiloženém letáku anebo na www.kadao.cz

Zdraví

 parta vedoucích KADAO

 info: 603373728


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu