Pozor, posledních pár volných míst! Mimořádná příležitost – profesionální zdravotnický kurz za skvělou cenu!

lukas.husek
Asociace, Vzdělávání – připravujeme

Co by za to jiní dali!

Kurzy Franty Serbuse a Martiny Šišákové bývají obsazené roky dopředu. Vy máte šanci přihlásit se za symbolický poplatek na jeden ze dvou pětidenních kurzů, které jsou připravované profíky patřící k nejlepším k republice. Na váš zájem čekáme do 5.9.2019, pak kurz nabídneme i spřáteleným organizacím.

Pro vedoucí oddílů, kteří jsou starší 18 let (pro zájemce ve věku 15 – 18 let, prosím, kontaktujte Lukáše Huška – lukas.husek@a-tom.cz), nabízíme kurz Zdravotník zotavovacích akcí dětí a mládeže, tzv. „Zdravokurz“. Jde o intenzivní 40 hodinové školení v režii týmu zkušených lektorů pod vedením Františka „Froda“ Serbuse. Kurz je pořádán ve formě 5 denního školení (středa večer – neděle) a je postaven na zážitkovém principu. Nejen že dostanete potřebný teoretický základ, ale hlavně budete umět znalosti prakticky použít a vyzkoušíte si své reakce při setkání se zdravotním problémem.

Zkušenosti s prací zdravotníka vám předají lektoři s třicetiletou praxí s vedením táborů. Za kurz zaplatíte pouze 500,-Kč (Cena jiných podobných kurzů je 5-6 tisíc Kč) a to díky dotaci z projektu České rady dětí a mládeže VZOR (Vzdělávání v organizacích). Po absolvování kurzu získáte certifikát o rekvalifikaci a můžete jezdit na tábory, školy v přírodě a další kurzy jako akreditovaný zdravotník, ale hlavně získáte potřebné znalosti pro záchranu lidského života.

Pozor, nabízíme 3 různé termíny na třech různých místech v republice!

Kdy a kde?

  • Kurz č. 1 – 18. 9. - 22. 9. (středa večer – neděle) na základně tomíků ve Sloupu v Čechách (Liberecký kraj)
  • Kurz č. 3 –  27. 11. - 1. 12. – základna Kaprálův mlýn v Ochozech u Brna (Jihomoravský kraj)

Pokud máte zájem, vyplňte příslušnou přihlášku níže a napište Lukášovi Huškovi (lukas.husek@a-tom.cz) nejpozději do 5. 9. 2019 (pro kurz v září), do 30. 9. 2019 (pro kurz v listopadu). Kvůli spolufinancování z EU projektu je nutné udělat ještě několik jednoduchých administrativních kroků, než se kurz uskuteční.

Pozor, počet účastníků je omezen! Rychlejší vyhrává :-)

Lukáš Hušek

 

Přihlašovací formuláře:

Kurz č. 1 – Sloup v Čechách (5 denní 18. 9. - 22. 9.)– https://forms.gle/54cJB9pAEuYsVmUq7

Kurz č. 3 – Kaprálův mlýn (5 denní 27. – 1. 12.) https://forms.gle/VBX8U1kLvUhP1py39

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu