Jak prožili účastníci táborové školy týden na Polaně? Přečtěte si jejich zážitky.

denisa
Asociace, Vzdělávání – proběhlo, LTŠ

Předposlední srpnový týden se konala tradiční táborová škola pro mladé oddílové instruktory. Jaké zážitky a dojmy si mladí tomíci odnesli, si můžete přečíst níže.

 

  • Týden nabitej hrama, zábavou, super lidma a dobrým jídlem, to je LTŠ. Táborová škola na Polaně mi připomněla, jaký to je nejen vymýšlet hry, ale nechat se překvapit a her se účastnit jako nadšený hráč. Nových nápadů a společných zážitků tu bylo moře. A já myslím, že můžu za všechny říct, že to byl neobyčejně krásný a inspirativní týden s úžasnými lidmi z celé ČR.

Subaru, TOM Veverk, Brandýs nad Labem

 

  • Loni jsem již byla na české LTŠ, takže jsem si myslela, že tuším, co můžu očekávat od té moravské. Opak byl však pravdou a já byla mile překvapena – tak pestrý a zábavný program jsem dlouho nezažila. To vyčerpání za to stojí. Určitě všem doporučuji obě LTŠ. Každá je jiná, ale obě jsou parádní. Klobouk dolů veselým a přátelským vedoucím a jediné, co mě mrzí, že nemůžu jet příští rok zas.

Lenča, TOM Pěšinky a Ostříži, Hradec Králové

 

  • Nejlepší asi byla animace našeho vlastního filmu. Aktivita, kterou jsem si zkusil poprvé a byl jsem překvapen, s jakou jednoduchostí si člověk může udělat vlastní snímek.

Kuba, TOM Roháči, Kladno

 

  • Na LTŠ jsme byli jako první členové našeho oddílu, takže jsme vůbec nevěděli, co od toho čekat. LTŠ mě nakonec vážně moc bavila, potkala jsem tu nové kamarády, spoustu věcí jsem se dozvěděla, nabrala inspiraci pro vytváření programů pro děti.

Betty, TOM Kulíšci

 

  • Na LTŠ je super, že člověk potká lidi, jež s ním jsou na stejné vlně, a tím získá nové přátele.

Básník, TOM Veverk, Brandýs nad Labem

 

  • Nejsilnější zážitek pro mě bude přechod Malé Fatry, kde jsme si každý šáhli na své dno. Určitě pro mě je i zážitek setkání s inspirativními lidmi a zažití různých her + jejich nakouknutí pod pokličku.

Vendy, TOM Medvědí stopa, Holešov

 

  • Táborovka byla suprově propracovaná, moc se mi líbilo zasazení do Valašska a bača s bačicí byli úžasní. Program byl šikovně rozložen, nebyla v něm nudná nebo prázdná místa. Jsem ohromně namotivovaná do naší oddílové činnosti a těším se na naše děcka.

Super super super!

Áňa, TOM Roháči, Kladno

 

  • Je těžké určit, který zážitek byl nejlepší, protože upřímně, bavila jsem se celý týden. Ale kdybych měla něco vypíchnout, asi by to byla vernisáž, protože to bylo něco neuvěřitelně zábavného, kostýmy a tanec, bylo to prostě boží.

Petra, TOM Orion, Hlučín

 

  • LTŠ se mi neskutečně líbila. Naprosto předčila veškeré moje očekávání. Skvělý program, úžasní lidé, mraky zážitků. Takže, co více si přát?

Bíbas, Klub lesní moudrosti, Roudnice nad Labem

 

  • Všechny zážitky byly silné…ale kdybych měla vybrat ten nejsilnější, bude to bezkonkurenčně Malá Fatra. Od začátku až do konce. Přemáhání, funění, pocení, focení…

Lůca, TOM 1412, Otrokovice

 

 

Více fotek zde:  https://7patro.rajce.idnes.cz/LTS_2019_Polana/#

 

https://youtu.be/TpVQj3B7phg

https://youtu.be/G7vZ2VzTqBM

https://youtu.be/7zxkq1uf4tY

https://youtu.be/KFUbiPM9Uyo

https://youtu.be/8IV1kdZHkU0

https://youtu.be/nwX-fSWjF74

https://youtu.be/KE424tN2H9U

https://youtu.be/0FP_kjqSdvE

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu