Podzimní vzdělávací akce

denisa
Asociace, Vzdělávání – připravujeme

Vážení kolegové,

během podzimu se můžete těšit na tři zajímavé vzdělávací akce. Proběhne kvůli coronaviru odložené školení pro vedoucí oddílu na Kamence, dále budete mít možnost vyzkoušet si v praxi znalosti první pomoci při soutěži Na krev a věnovat se svému osobnostnímu rozvoji na Zážitkovém kurzu.
Bližší informace naleznete a zároveň se můžete přihlásit na stránkách asociace – vzdělávání.

https://vzdelavani.a-tom.cz/

  Standa Prais – rada vzdělávání

                                                                                                            

Školení vedoucích TOM – Kamenka     Kamenka     6. – 8. 11. 2020

Základní školení pro začínající vedoucí oddílu.

Seznámíte se se vším, co by měl znát správný vedoucí oddílu Asociace TOM. Probereme základní právní předpisy, dozvíte se, jak zajistit bezpečnost dětí, procvičíte si základy první pomoci. Budeme si povídat o hospodaření, jaké dotace v asociaci můžete čerpat a co pro to musíte udělat. Dozvíte se, jaké jsou vaše povinnosti a práva, jak se můžete vzdělávat vy a vaši členové a také vám představíme naše chalupy, které můžete využívat pro svou činnost.

 

Na krev     okolí Brna      16. - 18. 10. 2020

Zdravotnická akce a doškolovací kurz první pomoci.

Na Krev je víkendová akce pro čtyřčlenné týmy se znalostí postupů při poskytování laické první pomoci. Týmy si ve ztížených podmínkách daných počasím a fyzickou zátěží prakticky vyzkouší první pomoc v simulovaných situacích, jejichž obsah předem neznají. Adrenalinové akce v terénu budou vyváženy poklidnějšími možnostmi doplnění nových nebo oprášení starých informací a dovedností. Můžete si obnovit platnost Zdravokurzu po individuální domluvě i jiného zdravotnického kurzu – získat osvědčení o absolvování dvacetihodinového doškolení v oblasti poskytování první pomoci.

 

Zážitkový kurz pro vedoucí a instruktory    utajené místo  28. 10. – 1. 11. 2020

Kurz věnovaný osobnostnímu rozvoji vedoucích.

Jedná se o pětidenní podzimní kurz, kde pomocí netradičních her, simulačních programů a metod zážitkové pedagogiky mají účastníci možnost vystoupit ze své komfortní zóny a vyzkoušet si nové aktivity. Hlavní metodou, kterou na kurzech využíváme, je metoda zážitku. Nejedná se tedy o žádné suchopárné přednášky, nýbrž různé aktivity zaměřené na fyzickou kondici, strategické rozhodování, psychiku, komunikaci, ale i na aktivity výtvarné či relaxační.

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu