Pár ekonomických informací

omanek
Asociace, Ekonomika

Vážení kolegové,
posíláme pár ekonomických informací.

Letní tábory - v elektronické evidenci v sekci Formuláře je otevřený formulář na vyúčtování letního tábora pro oddíly, které tábor nahlásily. Vyúčtování prosím proveďte nejpozději do 10.9.2021, po tomto datu se formulář automaticky uzavře.

Výchovné akce –  v elektronické evidenci  jsou otevřeny formuláře na vyúčtování výchovných akcí – základní výchova, individuální výchova, odborná výchova.  Formuláře vyúčtujte nejpozději do 31.10.2021. Po tomto datu se formuláře automaticky uzavřou.

PD I výpravy  - v elektronické evidenci jsou již otevřené formuláře na proúčtování  dotace za jednodenní a vícedenní akce oddílu. Podmínkou jsou přiložené seznamy účastníků s datem narození, adresou bydliště a rozpočtem nákladů. Je třeba přiložit i kopie dokladů za uvedené náklady a potvrzení jejich zaplacení. Formulář lze vyplnit  nejpozději do  31.10.2021. Po tomto datu se formulář uzavře.

Otevíráme také formuláře na vyúčtování Zelených víkendů, Pohádkových lesů a Regionálních akcí. Jedná se o akce, které nejsou uvedeny v PD výpravách.

Dotace budou vypláceny pouze za předpokladu, že po vyplacení dotací za PD -výpravy zbydou volné dotační prostředky, to znamená nejdříve v půlce listopadu. Formuláře prosím pošlete nejpozději do 31.10.2021. Po tomto datu se automaticky uzavřou.

Pohádkový les - jedná se o jednodenní akce. Záměrem akcí je podchycení dětí pro práci v oddíle. Nejčastější forma je Dětský den, Pohádkový les nebo turistika, výlet do okolí, sportovní den a podobné akce.

Zelené víkendy – jedná se o akce 2-6 denní - výlety a výpravy zaměřené na poznávání přírody a historie, na ekologii a turistiku (brigády v přírodě, nebo pomoc při údržbě památek a podobné akce).

I u těchto akcí bude potřeba vykázat jistou aktivitu ohledně nápravy covidových škod na dětech a mládeži a prokázat mezigenerační soudržnost.

Regionální akce - jedná se o akce jednodenní nebo 2-6 denní, kterých se účastní více oddílů. Lze sem zařadit různá mezi oddílová setkání, soutěže, turistické závody (mimo turistické závody pořádané A-TOM), republiková setkání a podobné akce.

 

 V případě jakéhokoli dotazu mi prosím pište na email kukatka@a-tom.cz nebo volejte na tel. 233910486

 

Za ústředí Kateřina Adamcová


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu