Změna ve školení hospodářů – budou online

lukas.husek
Asociace

Vážení hospodáři, vedoucí, omlouváme se za změnu v důležitém školení Asociace TOM, ale věříme, že to je změna k lepšímu. Plánovaná listopadová školení hospodářů neproběhnou osobně, ale v online režimu. Důvodem změny je mj. situace s covidem, ale i snaha ušetřit všem čas.

Nově tedy nabízíme 4 termíny ONLINE školení, na které se není potřeba předem registrovat, stačí se prostě na jeden z termínů připojit přes počítač či telefon z klidu domova. Připomínáme, že školení jsou povinná pro všechny oddíly, které pobírají dotace od Asociace TOM. Školení ale velmi doporučujeme i všem ostatním, plánujeme upozornit i na obecné problémy v účetnictví. Na akci by měl dorazit hospodář oddílu či vedoucí, které je v hospodaření oddílu kompetentní.  

Školení proběhnou přes Google Meet: meet.google.com/zwg-sefg-ncu. Účastníkům stačí kliknout na odkaz v době akce a vstoupí tím do virtuální místnosti, kde si řekneme vše podstatné.

Termíny - zvolili jsme termíny v listopadu. Jedná se o všední dny rozeseté po celém měsíci. Věříme, že alespoň jeden termín pro vás vhodný bude:

3. 11. (středa) od 17:00

9. 11. (úterý) od 17:00

18. 11. (čtvrtek) od 17:00

24. 11. (středa) od 17:00

Školení budou dvouhodinová s následnou možností diskuze. Pokud je téma, které bychom dle vás neměli pominout, napište mail Tomkovi Hurtovi na tomek@a-tom.cz.

Témata:

prvotní a druhotné doklady, souhrnné doklady, peněžní/účetní deník, dotace - systém dotací v asociaci, základní obecná pravidla pro čerpání dotací, změny ve vyúčtovacích formulářích, závěrkové dokumenty a přehledy v JÚ a další.  

Tomek Hurt


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu